Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Partytent huren in Heesch - Partytentverhuur Oss

Whatsapp ons!

Partytent huren Heesch – Partytentverhuur Oss

Heesch is een gezellig dorpje gelegen in het hart van Noord-Brabant. Met haar mooie natuur en historische gebouwen is het een perfecte locatie voor een feest of evenement in de buitenlucht.

Bij Partytentverhuur Oss begrijpen we hoe belangrijk het is om je gasten een onvergetelijke ervaring te bieden. Daarom bieden wij een ruime keuze aan feestmaterialen die perfect passen bij de sfeer en ambiance van Heesch.

Of je nu een familiefeest in de achtertuin plant, een bruiloft op een romantische locatie of een groot bedrijfsfeest in het centrum van het dorp, wij hebben alles wat je nodig hebt om van je evenement een succes te maken.

Van tenten en meubilair tot verlichting en decoratie, wij zorgen ervoor dat je feest of evenement in Heesch een onvergetelijke ervaring wordt. Neem vandaag nog contact op met Partytentverhuur Oss en laat ons je helpen bij het organiseren van jouw droomfeest in Heesch!

Mocht je nog vragen hebben. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!

Partytentverhuur Oss is het adres voor het huren van een partytent in o.a: Berghem, Geffen, Haren, Heesch, Lith, Lithoijen, Macharen, Megen, Nistelrode, Nuland, Oss en Vinkel.

Bezorging & opzetservice

Scherpe prijzen

Hoge kwaliteit

Maatwerk mogelijk

Snelle levering

Geschikt voor elk feest of evenement!

Contactgegevens

T. 06-36120412
E. info@partytentverhuur-oss.nl
Dopheiweg 1
5473 VN, Heeswijk-Dinther
KvK: 57854882
BTW: NL002154428B36