Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Partytent huren in Haren - Partytentverhuur Oss

Whatsapp ons!

Partytent huren Haren – Partytentverhuur Oss

Haren is een prachtig dorp gelegen in het groene hart van Noord-Brabant. Met haar gezellige sfeer, mooie natuur en historische gebouwen is het een perfecte locatie voor een feest of evenement in de buitenlucht.

Bij Partytentverhuur Oss begrijpen we hoe belangrijk het is om je gasten een onvergetelijke ervaring te bieden. Daarom bieden wij een ruime keuze aan feestmaterialen die perfect passen bij de sfeer en ambiance van Haren.

Of je nu een verjaardagsfeestje in de achtertuin plant, een bruiloft op een idyllische locatie of een groot bedrijfsfeest in het centrum van het dorp, wij hebben alles wat je nodig hebt om van je evenement een succes te maken.

Van easy up tenten en stoelen tot JBL partyboxen en decoratie, wij zorgen ervoor dat je feest of evenement in Haren een onvergetelijke ervaring wordt. Neem vandaag nog contact op met Partytentverhuur Oss en laat ons je helpen bij het organiseren van jouw droomfeest in Haren!

Mocht je nog vragen hebben. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!

Partytentverhuur Oss is het adres voor het huren van een partytent in o.a: Berghem, Geffen, Haren, Heesch, Lith, Lithoijen, Macharen, Megen, Nistelrode, Nuland, Oss en Vinkel.

Bezorging & opzetservice

Scherpe prijzen

Hoge kwaliteit

Maatwerk mogelijk

Snelle levering

Voor elk feest of evenement!

Contactgegevens

T. 06-36120412
E. info@partytentverhuur-oss.nl
Dopheiweg 1
5473 VN, Heeswijk-Dinther
KvK: 57854882
BTW: NL002154428B36